По-евтино живеем до Ватикана, отколкото до Борисовата.Ц ентърът на София задмина

...
По-евтино живеем до Ватикана, отколкото до Борисовата.Ц ентърът на София задмина
Коментари Харесай

По-евтино живеем до Ватикана, отколкото до Борисовата


По-евтино живеем до Ватикана, в сравнение с до Борисовата.
Ц ентърът на София задмина по цени даже парцелите до Ватикана в Рим, сподели изследване на „ Телеграф “ в уеб сайтове за продажба на жилища.Офертите за продажба на двустаен в сърцето на София стигат 520 000 евро.

За съпоставяне най-скъпото жилище в един от уеб сайтове с разгласи за парцели в региона до Ватикана коства 515 000 евро.

И в двата случая се касае за апартамент, който е с повърхност към 80 квадратни метра, без изцяло обзавеждане, само че с съществуване на подови настилки, кухня и прочие.

От данните в платформите за разгласи за парцели в София се вижда, че цените у нас са достигнали тези в Рим, само че даже и ги надвишават.

Най-ниската цена за квадратен метър в регион Център е 1700 евро, а най-високата приближава 10 000 евро, като за тази сума е включено и първокласно обзавеждане в апартамент на ул. „ Московска “.

Средната цена на парцел в региона на центъра на София е 186 000 евро, сочи статистиката на уеб страницата.

Сред обявите могат да се намерят суперлуксозни парцели в столичния квартал „ Лозенец “.

Цената на 171 квадрата двустаен апартамент е 600 000 евро, което е към 3000 евро на квадрат.

Имотът е с съвременен и дизайнерски тип, напълно оборудван и се намира в знакова постройка на бул. „ Черни връх “, до хотел „ Маринела “.

Подът на жилището е от натурален паркет, със смартосветление и особено озвучаване, а мебелите са на реномирани италиански марки.

В описанието на парцела написа, че в оригинал апартаментът е бил с две спални, само че все още втората спалня е превърната в гримьорна.

За съпоставяне още веднъж двустаен, с съвременно обзавеждане, само че в квартал „ Манастирски ливади “ сега се продава за близо 5000 евро на квадратен метър, или за 70 квадрата желаят 345 000 евро.

 
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР